Anna v novo sezono z novim imenom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Avstrijska alpska smučarka Anna Fenninger, olimpijska prvakinja in dobitnica svetovnega pokala v sezoni 2014/15, bo šla v sezono 2016/16 kot Anna Veith.
Oglej si celoten članek

Smučarka, ki je letošnjo sezono zaradi hude poškodbe kolena izpustila, se je pred navalom medijev umaknila na Južno Tirolsko na severu Italije, par pa si je zaželel dan le za sebe.

"Poročila sva se in veselim se, da bom nosila priimek moža. To je zame znak najine trdne in globoke povezave," je na Facebooku zapisala smučarka.

Manuel Veith je nekdanji deskar na snegu in hotelir v Rohrmoosu pri Schladmingu.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.