Anthony želel obračunati z Garnettom

Foto: EPA
Foto: EPA
Med tekmo Boston Celtics in New York Knicks sta se verbalno sporekla Kevin Garnett in Carmelo Anthony. Slednji je po porazu kratkohlačnikov želel obračunati s centrom Celticsov, zato so se komisarji lige NBA odločili, da mu izrečejo eno tekmo prepovedi.
Oglej si celoten članek

Kevin Garnett in Carmelo Anthony sta se na tekmi Bostona in New Yorka zapletla v prepir, ki bi kmalu prerasel v obračunavanje s pestmi. Anthony se je zato po tekmi odločil, da  počaka Garnetta in zadevo razčisti izven igrišča.
Po pričevanju očividcev naj bi košarkar New Yorka najprej čakal pred slačilnico, nato pa se je preselil pred avtobus Celticsov. Anthonyja so najbolj razjezil žaljive besede, ki naj bi jih Garnett izrekel na račun njegove ženi.

Komisarji lige NBA so se odločili, da Anthonyja kaznujejo z eno tekmi prepovedi. Novico je najprej na Twitterju objavil novinar Yahoo! Sports Adrian Wojnarowski, nato pa jo je potrdil še novinar New York Posta Marc Berman, ki je dodal, da je Anthony kazen prejel, ker soočenja med košarkarji po koncu tekme niso v skladu s politiko lige NBA. Incident se je zgodil le nekaj dni po tem, ko sta se v garderobi Los Angeles Lakers sprla Kobe Bryant in Dwight Howard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.