Antić pred Slovenijo v vojni z novinarji

Foto: Žurnal24 Antić bo tudi na tekmi s Slovenijo na tribunah Marakane. (Foto: Reuters)
Slovenski nogometaši bodo v torek na Marakani reševali slab kvalifikacijski začetek za Euro 2012. Srbi se bolj kot s Slovenci ukvarjajo s selektorjem. Radomir Antić namreč ne govori z mediji.
Oglej si celoten članek
Srbska javnost je ostala prikrajšana za selektorjev komentar premierne tekme v kvalifikacijah kar je, najblažje rečeno, škandal!
Press Online

Tudi v nedeljo je srbski selektor Radomir Antić tako izpustil novinarsko konferenco pred tekmo proti Sloveniji. Vojno proti sedmi sili je izkušeni strokovnjak začel na letališču v Torshavnu, po zmagi nad Ferskimi otoki (3:0), ko je bilo vse, kar je povedal srbskim kolegom: "Nič, nič!" Tako je v športnem centru President v Kovilovem, kjer se orli pripravljajo na tekmo na Marakani, na novinarsko konferenco poslal svojega pomočnika Aleksandra Rogića.

"Tako je srbska javnost ostala prikrajšana za selektorjev komentar premierne tekme v kvalifikacijah kar je, najblažje rečeno, škandal!" piše spletna stran tabloida Press. Zadnja selektorjeva izjava datira iz dneva pred tekmo na Ferskih otokih, ko je na vprašanje novinarja, kako bo komuniciral z Aleksandrom Jankovićem, ki ga zaradi kazni nadomešča na klopi, jezno odgovoril: "Zakaj me sprašuješ za Jankovića? Janković ni moj pomočnik!" Spomnimo − Janković je nato vodil tekmo, čeprav je v uradnem zapisniku pisalo, da je selektor Srbije Rešad Kunovac, kar si mediji razlagajo kot nov Antićev udarec proti Nogometni zvezi Srbije, s katero je, milo rečeno, v zanimivih odnosih. Vse torej ni rožnato v orlovem gnezdu ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.