Antić zahteva dva milijona

Foto: Žurnal24 Radomir Antić bo svoje pravice uveljavljal po sodni poti. (Foto: EPA)
Pred kratkim razrešeni, zdaj že nekdanji srbski nogometni selektor Radomir Antić zahteva dva milijona evrov odškodnine od srbske nogometne zveze zaradi predčasno prekinjene pogodbe.
Oglej si celoten članek
Disciplinska komisija Uefe je hrvaškemu Hajduku zaradi navijaških izgredov na tekmi Evropske lige z Anderlechtom izrekla plačilo kazni v višini 60.000 € ter pogojno kazen igranja ene evropske tekme pred praznimi tribunami v primeru vnovične kršitve v prihodnjih dveh letih.
Radomir Antić v odškodninskem zahtevku, ki ga namerava izterjati po sodni poti, zahteva plačilo, ki bi ga v skladu z enostransko prekinjeno pogodbo dobil do njenega izteka v letu 2012. Predsednik Nogometne zveze Srbije Tomislav Karadžić je Antičevo tožbo označil za brezpredmetno z besedami: "Antić ne bo dobil niti centa."

Izvršni odbor zveze je z Antićem 15. septembra prekinil pogodbo zaradi slabih rezultatov izbrane vrste, za glavnega trenerja orlov pa postavil Vladimirja Petrovića - Pižona, nekdanjega nogometaša beograjske Crvene zvezde in jugoslovanske reprezentance.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.