Antiću mesečno 50.000 € manj

Foto: Žurnal24 Radomir Antić bo svoje pravice uveljavljal po sodni poti. (Foto: EPA)
Selektor srbske nogometne reprezentance - ta se bo v kvalifikacijah za EP pomerila tudi s Slovenijo - Radomir Antić ostaja na klopi izbrane vrste. Po poročanju srbskih medijev je privolil v znižanje plače.
Oglej si celoten članek

Nogometna zveza Srbije je sklenila, da bo člansko reprezentanco tudi v naslednjem obdobju vodil Radomir Antić. Zveza je tako rešila večtedenska ugibanja, ki so se začela po svetovnem prvenstvu, kjer 60-letni strateg ni zadovoljil visokih ambicij srbskega naroda.

Čeprav je srbska nogometna zveza že prejšnji petek sporočila, da še naprej računa na usluge trenerja, ki je med drugimi vodil FC Barcelono, Real Madrid in Atletico Madrid, pa mu je do četrtka dala rok za znižanje honorarja. Po poročanju srbskih medijev je Antić pristal na 50-odstotno znižanje plače, kar pomeni, da bo odslej na mesec zaslužil 50 tisoč evrov, namesto prejšnjih 100 tisoč.

Srbija bo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2012 nastopila v skupini C skupaj s Slovenijo, Italijo, Estonijo, Severno Irsko in Ferskimi otoki. Prvo tekmo bo odigrala na Ferskih otokih 3. septembra, štiri dni kasneje pa bo na stadionu Marakana v Beogradu gostila varovance selektorja Matjaža Keka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.