Anže je superzvezdnik

Foto: Žurnal24 Heidi Androl je zaslovela v priljubljenem ameriškem resničnostnem šovu Vajenec,
Seksi, pametna in hokejska navdušenka! To je Heidi Androl, novopečena TV novinarka hokejskega kluba LA Kings, ki je bila med obiskom v Londonu polna hvale na račun Anžeta Kopitarja.
Oglej si celoten članek
 
 

Po srečanju z Anžetovimi starimi starši se ne čudim, da je tako prijazen in prijeten fant.

Heidi Androl, TV voditeljica


Heidi Androl , ki je v Los Angelesu zaslovela na TV zaslonih v televizijskih hišah, kot so ESPN, USA, CBS, NBC, FOX, UPN, TNT, E!, si je po prvi londonski tekmi med Anaheimom in Los Angelesom vzela čas tudi za Žurnal24 . Zanimalo nas je seveda, kakšno je njeno mnenje o Anžetu Kopitarju . "Anže je superzvezdnik! Res je neverjeten, zelo prijazen, na ledu da vse od sebe, vedno je pripravljen na pogovor," je kot iz topa izstrelila Heidi, ki je v svetovno popularnem televizijskem šovu NBC-ja Vajenec (vodi ga mogotec Donald Trump, poročen s Slovenko Melanio ), veljala za glavno favoritko.


Heidi Androl ob pogovoru s trenerjem LA Kings Marcom Crawfordom © LA Kings

 

Nekdanja manekenka, sedaj pa prepoznavni obraz malih televizijskih zaslonov, je s Kingsi opravila celotno evropsko turnejo. Na turnirju v Salzburgu, kjer je Kraljem kožo reševal prav naš 20-letni superzvezdnik, je spoznala Hrušičanovo družino in bila nad njo naravnost očarana. "V Salzburgu sem spoznala Anžetove stare starše. Po srečanju z njimi se ne čudim, da je Anže tako prijazen in prijeten fant. Mislim, da bo letošnjo sezono še boljši kot lani, k temu pa bo prav gotovo veliko prispevala njegova družina, ki mu bo v ZDA skozi vso sezono stala ob strani," je dejala mikavna voditeljica, medtem ko je čakala, da preostali novinarji dokončajo pogovor z Anžetom. In kaj pri njegovi igri najbolj občuduje? "Je odličen drsalec, dober je na vseh igralnih mestih. Ko ima v svoji posesti plošček, nikoli ne veš, kje preži nevarnost. Za gol je nevaren z močnimi streli, še bolj pa z natančnimi podajami. Preprosto ga občudujem," Heidi ni skrivala navdušenja.

Mnenje o Anžetu smo poiskali tudi med njegovimi soigralci:

Lubomir Visnovsky (branilec): "Anže je super človek in velik igralec. Je še zelo mlad, v ligi NHL je šele drugo sezono. Je naš najboljši igralec. Rad opazujem, kako igra, odlično drsa, dober je v preigravanju. O njem samo pohvalno."

Jonathan Bernier (vratar): "Anže je sijajen igralec. Je nekaj posebnega. Malce bolje sem ga spoznal v pripravljalnem kampu, kjer sva skupaj igrala. Takoj sem videl, da je izjemen igralec. Ve, kaj hoče. Star je 20 let, pa je že eden od naših najboljših hokejistov. Na igrišču je pravi vodja."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.