Anže Kopitar se bo odločil jutri

Foto: EPA
Foto: EPA
Odločitev najboljšega slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja o tem, ali bo igral na bližnjem svetovnem prvenstvu na Češkem, bo znana do jutri dopoldne.
Oglej si celoten članek

Oče in selektor slovenske izbrane vrste Matjaž Kopitar je po prijateljski tekmi z Madžarsko v Budimpešti pojasnil, da sam ne bo vplival na sina in da se bo Anže Kopitar o morebitnem nastopu na svetovnem prvenstvu elitne skupine odločal sam.

Anže je bil lani ključen člen slovenske ekipe na olimpijskih igrah v Sočiju. V lanski sezoni je nato tudi prišel do naslova prvaka v ligi NHL, kjer pa je letos njegov Los Angeles končal že po rednem delu in se ni uvrstil v končnico.

Novinar Jon Rosen je sicer že zapisal, da bo Anže zaigral na Češkem in pri tem citiral najboljšega slovenskega hokejista: "Težko je reči ne svojemu očetu."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.