Anže Kopitar spet blestel v Ellenini oddaji

Slovita igralka in gostiteljica pogovorne oddaje Ellen DeGeneres je ponovno sodelovala z Los Angeles Kings.
Oglej si celoten članek

V delu oddaje z naslovom Average Andy, v katerem se producent šova Ellen Andy Lassner preizkuša v številnih zahtevnih telesnih dejavnostih, so pretekli teden nastopili Los Angeles Kings, eno glavnih vlog je imel slovenski zvezdnik Anže Kopitar.

Lassner se je preizkusil v vlogi hokejskega vratarja, zelo zabavno pa je bilo že v slačilnici, ko je imel Andy težave z oblačenjem. Kopitar mu je svetoval, naj raje obleče kar dva ščitnika za občutljive predele ...

Na ledu je Andy ubranil nekaj strelov Kopitarja in Tannerja Pearsona, hokejisti pa so si ob koncu še dodatno privoščili producenta. 

LA Kings oziroma Kopitar niso prvič sodelovali z Ellen DeGeneres, pred časom so ji pomagali pri zbiranju denarja za raziskave raka na dojki. Takrat je Hrušičan gostoval tudi v studiu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.