Anže ni in ni mogel premagati Hillerja

Foto: Žurnal24 Anže Kopitar je v lanski sezoni na 82 tekmah zbral 81 točk, letos pa na 75 tekma
Jonas Hiller je bil nočna mora za Anžeta Kopitarja. Zaustavil je vse tri strele Hrušičana in še 24 poskusov drugih Kingsov. Ducks so tako zmagali z 2:0. Kralji imajo na zadnjih osmih tekmah le eno zmago.
Oglej si celoten članek

Tega si nismo želeli. To je bilo 60 najboljših minut, ki smo jih odigrali v tem kriznem obdobju, ki ga trenutno prestajamo. Gola so dali z igralcem več in iz naše napake. Imeli smo priložnosti, oni pa razpoloženega golmana.
Dustin Brown
Los Angeles Kings so v ligi NHL v gosteh pri Anaheim Ducks izgubili z 0:2. Slovenec v dresu Kraljev Anže Kopitar je na ledu preživel dobrih 20 minut, v tem času pa je v statistiko vpisal tri strele na gol. Junak tekme je bil domači vratar Jonas Hiller s 27 obrambami, ki je sedmič v karieri ohranil svojo mrežo nedotaknjeno. Za Anaheim sta zadela Cam Fowler in Jason Blake, finski blisk Teemu Selanne pa je k zmagi Racmanov, ki so po nizu šestih porazov zdaj vpisali drugo zmago zapored, dodal dve podaji. Vratar Hiller je dosegel prvi shutout v sezoni, še posebej pa se je izkazal v zadnjih minutah tekme, ko je rešil odličen poskus Kopitarja. Njegovi Kralji so izgubili še sedmič v zadnjih osmih tekmah in tako s prvega mesta zahodne konference, ki so ga držali pred 14 dnevi, zdrsnili na 11. (pred njimi so vse ekipe pacifiške divizije).

Liga NHL, tekme 29. 11.:

New York Rangers : Pittsburgh Penguins 1:3
Gaborik; Talbot, Letang, Conner

Ottawa Senators : Edmonton Oilers 1:4
Foligno; Gilbert, Cogliano, Brule, Hall

Anaheim Ducks : Los Angeles Kings 2:0
Fowler, Blake

Carolina Hurricans : Dallas Stars 1:4
Staal; Neal dva, Ott, Benn

Calgary Flames : Minnesota Wild 3:0
Bouwmeester, Iginla, Hagman

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.