April: Partizan zavzame Stožice

Foto: Reuters connecticut ncaa finale Foto: Nik Rovan prvaki Acroni Jesenice Foto: Saša Despot Cimos Koper Foto: Nik Rovan Salzburg je četrtič v zadnjih petih sezonah osvojil pokal najboljšega. (Foto: Ni Foto: Reuters Polona Hercog je v soboto na pokalu Fed premagala Julio Görges, v nedeljo pa izg Foto: EPA nadal monte carlo Foto: ABA olimpija partizan finale 2011 vesely Foto: Boštjan Tacol Športnik leta 2011 žolnir Foto: Boštjan Tacol Tadej Valjavec ne bo nastopil na kolesarski dirki po Italiji. (Foto: Boštjan Tac Foto: Reuters Ep judo 2010 Dunaj Lucija Polavder zlata Foto: EPA žoga
Pester športni april je bil. Union Olimpija je izgubila finale lige NLB v svojih Stožicah. Uspehe so žele judoistke. Teniški reprezentanci se je uspelo obdržati v prvi skupini pokala Fed.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.