Arabci Mayweatherju ponujajo 100 milijonov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Investicijska družba iz Združenih arabskih emiratov ponuja neporaženemu ameriškemu boksarju Floydu Mayweatherju za dvoboj z Mannyjem Pacquiaom v Abu Dhabiju 100 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je Floyd Mayweather v enem izmed intervjujev dejal, da je pripravljen na dvoboj s Filipincem Mannyjem Pacquiaom in je tedaj celo predlagal datum, 2. maj 2015.

Mayweather je dobil doslej vseh 47 poklicnih dvobojev, od tega 26 s knock outom. Forbes ga je leta 2012 in 2013 ter letos uvrstil na prvo mesto med najbolje plačanimi športniki na svetu. Pacquiao, ki se v domovini kot kongresnik ukvarja tudi s politiko, je doslej opravil 64 poklicnih dvobojev, zabeležil 57 zmag, pet porazov in dva neodločena izida.

Filipinec je v preteklosti že večkrat skušal izzvati dvoboj z Američanom, ki pa se najresnejšemu konkurentu vztrajno izmika že več let. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.