Arabci se Barcelone ne bojijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši Barcelone so takoj po velikem zmagoslavju na El Clasicu proti madridskemu Realu odleteli na Japonsko, ki gosti klubsko svetovno nogometno prvenstvo. Azijski prvak Al Sadd se tekme proti Kataloncem ne boji.
Oglej si celoten članek

Azijski prvak Al Sadd po zmagi nad tunizijskim Esperancem z 2:1 optimistično pričakuje polfinalni obračun na klubskem svetovnem prvenstvu proti Barceloni.

"Barcelona je najboljše moštvo na svetu, a je v nogometu čisto vse mogoče," meni trener Al Sadda Jorge Fossati, ki dodaja: "Če bomo igrali trdo in ekipno, potem se lahko zgodi prav vse." Katarsko moštvo bo tekmo z Barcelono odigralo 15. decembra v Yokohami. Na turnirju sodeluje sedem moštev, finale pa bo 18. decembra, prav tako v Yokohami. Po pričakovanju naj bi se v finalu pomerila Barcelona in južnoameriški prvak Santos.

Po turnirju se bodo Katalonci na povratni tekmi kraljevega pokala 22. decembra pomerili s Hospitaletom, potem pa varovance Pepa Guardiola čakajo krajše božične počitnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.