Arbeloa: "Ronaldo bo še dolgo v Madridu"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Alvaro Arbeloa je na socialnem omrežju Twitter in na klubski spletni strani izrazil podporo Cristianu Ronaldu in prepričanje, da bo Portugalec še vrsto let ostal na Santiagu Bernabeu.
Oglej si celoten članek

"Če z mediji nisi previden, te hitro pripravijo, da ljubiš zatirajoče in sovražiš zatirane," je grob prevod tvita Alvara Arbeloe, ki povzema citat Malcolma X in govori o izkoriščajoči vlogi medijev. 29-letni desni bočni branilec madridskega Reala je na ta način zavrnil poročanja številnih medijev, ki namigujejo na odhod Cristiana Ronalda s stadiona Santiago Bernabeu.

"Cristiano se zaveda, da je v najboljši ekipi na svetu. Sam upam, da bo v Madridu ostal do upokojitve. To si želijo tudi navijači, za katere je idol, in upam, da sedanja situacija ne bo povzročila slabih odzivov z njihove strani. Cristiano vedno želi osvajati nagrade, a njegova prioriteta so lovorike, osvojene z Madridom, mislim da mu nagrada za najboljšega nogometaša v Evropi ne pomeni toliko. On je naš najboljši igralec in mislim, da bo Cristiano še dolgo v Madridu," je za klubsko spletno stran povedal Arbeloa.

Že v ponedeljek je podporo Cristianu izrazil tudi Kaká. "On je ključni igralec za Madrid in ve, da ima popolno podporo celotne ekipe. Najpomembnejše je, da je srečen in da se počuti dobro, vsi ostali pa ga bomo podpirali," je povedal brazilski velemojster.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.