Arčon: Čakamo na ponudbo Olimpije

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Mediji so se razpisali o domnevni milijonski ponudbi Olimpije za goriškega napadalca Blessinga Elekeja, ki pa je v Novi Gorici še niso dočakali.
Oglej si celoten članek

"Na naš naslov še nismo prejeli nobene uradne ponudbe s strani Olimpije, niti katerega drugega kluba," je za Goal potrdil predsednik goriškega kluba Hari Arčon.

"Dobro vemo, koliko je vreden Blessing Eleke. Zaenkrat so ponudbe predstavili samo razni mešetarji, a nas takšne stvari ne zanimajo. Odgovarjali bomo samo na uradne ponudbe."

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.