ARD: Šuker v stiku s stavniško mafijo

Foto: EPA
Foto: EPA
emška televizijska hiša ARD je na račun predsednika hrvaške nogometne zveze (HNS) in člana izvršnega odbora evropske nogometne zveze (Uefa) Davorja Šukerja izrekla hude obtožbe, med drugim ga je povezala v delovanje stavniške mafije.
Oglej si celoten članek

Po mnenju ARD je bil sedanji predsednik hrvaške nogometne zveze Davor Šuker večkrat v stiku z vodjo stavniške mafije Antejem Šapino, ki je bil maja lani zavoljo prirejanja tekem in podkupovanja nogometašev obsojen na petletno zaporno kazen.

Ugledna in uveljavljena nemška televizijska hiša - po dokumentih državnega tožilstva iz lanskega procesa v nemškem Bochumu - navaja, da je Šuker za Šapino vplačal tri stavne liste za tekmo evropske lige prvakov ter dve za evropsko ligo, stike pa naj bi imela po telefonu in prek sporočil sms.

Uefa je demantirala, da je bil Šuker priča ali obdolženec na sodnem procesu v Bochumu, a se zaveda resnosti same preiskave, ki meče črno luč na nogomet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:04 27. Junij 2015.

    nema tata, do hrvata

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.