Ardiles: "Higuaín je tako dober kot Van Persie"

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji argentinski reprezentant Osvaldo Ardiles je ob napovedanem prestopu Gonzala Higuaína k Arsenalu prepričan, da je njegov rojak tako dober kot Robin van Persie.
Oglej si celoten članek

Legendarni nogometaš Arsenalovih večnih rivalov iz severnega Londona, nekdanji argentinski reprezentant in bivši član Tottenhama Osvaldo Ardiles, je v pogovoru za Sky Sports dejal, da lahko Gonzalo Higuaín v Premier League uspe podobno kot nekdanji član topničarjev Robin van Persie

25-letni napadalec Reala Madrida je že dlje blizu prestopa h klubu s stadiona Emirates, da je prestop "blizu", pa je pred kratkim potrdil tudi njegov brat. Ardiles, nekdanji trener Spursov, je pred očitno neizbežnim prihodom rojaka prepričan, da je lahko Higuaín tako dober kot večina trenutnih zvezd najmočnejše otoške lige.

Van Persie ni bil takoj najboljši

"Van Persie je super igralec, eden od mojih najljubših in eden od najboljših v zadnji sezoni Premier League, skupaj z Garethom Balom," je dejal Ardiles.

"Je lahko Higuaín tako dober kot van Persie? Seveda, Higuaín je lahko tako dober. Se spomnite, ko je prišel Van Persie? Ni bil ravno takoj najboljši igralec, potreboval je nekaj časa. Ampak bil je mlajši, zdaj je Higuaín mnogo bolj izkušen. Higuaín je vrhunski igralec. Vedno bo zabijal gole. Rad je ves čas v kazenskem prostoru in trdo dela za svoje moštvo. Kamorkoli bo že šel, bo to izvrstno za ekipo, ki se ji bo pridružil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.