Aretirali približno 40 ljudi

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoska policija je pred in po finalu evropskega prvenstva v Parizu med Francijo in Portugalsko aretirala okrog 40 ljudi, vse zaradi nasilja in drugih prekrškov.
Oglej si celoten članek

Policija je proti skupini navijačev, ki niso smeli v navijaško cono pod Eifflov stolp, morala uporabiti solzivec. Navijači so policijo obmetavali s steklenicami. Navijaško cono so zaprli, ko je bilo v njej 90.000 ljudi.

Policija je morala posredovati pred stadionom Stade de France, kjer je na koncu Portugalska z 1:0 po podaljšku premagala Francijo. Tu je posameznike aretirala zaradi kršenja javnega reda in miru.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.