Arjen Robben podpisal novo pogodbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemec Arjen Robben je podaljšal sodelovanje z nemškim klubom Bayern München.
Oglej si celoten članek

Arjen Robben je v svoji karieri nosil drese številnih nogometnih klubov, najlepša leta pa je preživel pri m münchenskem Bayernu. Tudi zato bo Nizozemec pri Bavarcih vztrajal še nekaj časa; danes je podpisal novo pogodbo in se klubu zavezal do leta 2017. Robben je eden od ključnih nogometašev ere, v kateri klub podira vse mogoče rekorde in osvaja lovorike tako doma kot po svetu.

"Zelo sem zadovoljen, da sem podpisal novo pogodbo, in tudi v prihodnosti bom s klubom napadal številne lovorike. To je že moja peta sezona v klubu in tri še sledijo. Nobenega boljšega dokaza ni, kako zelo sem zadovoljen tukaj in kako uživam v igranju za Bayern," je ob podpisu dejal vezist.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.