Arnautović v Inter

Foto: Žurnal24 Marko Arnautović je okrepil Inter iz Milana.
Milanska kluba Inter in Milan sta pridobila vsak po eno okrepitev. K modro-črnim se je preselil avstrijski reprezentant Marko Arnautović, k Milanu pa se seli Klaas Jan Huntelaar.
Oglej si celoten članek

Avstrijski nogometni reprezentant Marko Arnautović je namreč prestopil iz nizozemskega Twenteja Eschedeja k milanskemu Interju. Kot je potrdil nogometašev zastopnik Robert Groener, je 20-letni Dunajčan podpisal petletno pogodbo. Finančne podrobnosti niso znane. "Gre za vsoto, ki je za Avstrijo rekordna," je le še dodal Groener.

Okrepil pa se bo tudi Interjev mestni tekmec. Nizozemski reprezentančni napadalec Klaas Jan Huntelaar bo kariero nadaljeval pri italijanskem prvoligašu Milanu, poroča spletna stran italijanskega časnika Corriere dello Sport. Rdeče-črni naj bi dosedanjim Huntelaarjevim delodajalcem iz madridskega Reala v treh letih odšteli 15 milijonov evrov odškodnine. Nizozemec naj bi štiriletno pogodbo z Milanom, ki mu bo letno navrgla 3,5 milijona evrov, podpisal v četrtek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.