Arogantni Američan provociral Dončića in dobil lekcijo

Foto: Print Screen dončić oubre
Ameriški košarkar je v navalu evforije izzval Luko Dončića, a mu je ta hitro pokazal, kdo je šef.
Oglej si celoten članek

Krilni košarkar Phoenix Suns Kelly Oubre Jr. je z nespametno provokaciji podžgal Luko Dončića in dobil odgovor, kakršnega si zagotovo ni želel.

Triindvajsetletni varovanec Igorja Kokoškova, ki je moral po dveh zmagah prvič letos priznati premoč Dallas Mavericks, je po enem izmed uspešnih protinapadov v drugi četrtini srečanja prekipeval od samozavesti.

Oubre je tik pred tem zadel v neposrednem dvoboju s slovenskim košarkarjem in ob naslednjem napadu Dallasa, ki ga je vodil Dončić, z rokami udaril po parketu, češ 'pokaži, kaj znaš'. 

Arogantna gesta se mu je hitro maščevala, saj mu je Dončić vrnil z zadetim "fade-away" metom na eni nogi. Pri tem se mu je na obrazu izrisal nasmešek. Poteza je močno odmevala na družbenih omrežjih, kjer so si navijači enotni, da z izzvanim Dončićem ne gre češenj zobati.

Dallas je tekmo pred domačimi navijači dobil z izidom 104:94. Slovenec je igral slabih 36 minut in dosegel 30 točk, šest skokov, pet podaj in tri ukradene žoge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.