Arsenal hoče Benzemaja in di Marío

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Arsenala Arsene Wenger je našel novo tarčo. Londončani pripravljajo ponudbi za Karima Benzemaja in Ángela di Marío.
Oglej si celoten članek

Londonski Arsenal bo poskusil v svoje vrste pripeljati dva nogometaša Real Madrida. Arsene Wenger, ki se je zaradi pomanjkanja uspešnih nakupov znašel na udaru navijačev, naj bi za Karima Benzemaja ponujal 41 milijonov, za Ángela di Marío pa 17,5 milijona evrov.

Arsenal je v poletnem prestopnem roku poskušal na Emirates privabiti številne nogometaše, med katerimi najbolj izstopata Luis Suárez in Gonzalo Higuaín, a poskusi Arsena Wengerja niso obrodili sadov.

Francoski strateg se je zato znašel pod velikim pritiskom, saj so kritike pričele deževati z vseh strani. Wenger se je odločil, da bo odprl denarnico in po porazu proti Aston Villi poslal ponudbo za Yohana Cabayeja, vezista Newcastle Uniteda. S tem se je zameril trenerju Alanu Pardewu, ki je dejal, da je ponudba zmešala glavo njegovemu varovancu.

Arsenalova usoda zdaj zavisi od Garetha Bala. Če se bo Valižan pridružil Realu, bodo galaktiki morda pristali v prodajo di Maríe, medtem ko se odhod Benzemaja zdi manj verjeten.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.