Arsenal: trener stavil na prestop Özila?

Foto: EPA
Foto: EPA
Arsenal preiskuje domnevni stavniški incident, v katerega naj bi bil vpleten eden izmed trenerjev na njihovi akademiji.
Oglej si celoten članek

Mark Arber, trener na Arsenalovi akademiji, je pred podpisom Mesuta Özila, ki se je za 50 milijonov evrov iz Madrida preselil v London, objavil 'tvit', ki buri duhove v taboru angleškega prvoligaša.

Arber je na Twitterju zapisal: ''Lepa kvota 14 za Mesuta''. Arsenal je že sprožil preiskavo, s katero bo poskušal ugotoviti, ali je Arber stavil na prihod Özila, kar je v nasprotju s pravili Angleške nogometne zveze. ''Vsi Arsenalovi uslužbenci se dobro zavedajo svojih dolžnosti, zato zadevo že preiskujemo,'' so sporočili iz Londona.

Pravilnik Angleške nogometne zveze veleva, da so stave vpletenih, ki lahko posredno ali neposredno vplivajo na razplet dogodkov, strogo prepovedane. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.