Arsenal vreden več kot srbska liga!

Foto: Žurnal24 Londončani bi lahko prodali ekipo in si kupili kar celotno srbsko ligo. Če bi ho Foto: Žurnal24 Bacary Sagna Nicky Shorey Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Peter Odemwingie Gael Clichy gol strel zadetek Foto: Žurnal24 David Ngog N'Gog N'gog Thomas Vermaelen Foto: Žurnal24 Cesc Fabregas Foto: Žurnal24 Cleo je zabil dvakrat Foto: Žurnal24 Milan Osterc Mladen Krstajic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Andrej Arsavin
Srbski novinarji se pred prihodom londonskega Arsenala v Beogradu igrajo s številkami. Samo kapetan topničarjev Francesc Fabregas je vreden več kot celotna črno-bela ekipa.
Oglej si celoten članek
Celo življenje treniraš in se odrekaš mnogim stvarem, da bi lahko zaigral na takšni tekmi.
Marko Jovanović

In ne samo to. Novinar srbskega Pressa še piše, da je ekipa Arsenala okrog desetkrat dražja od Partizanove, saj cena moštva Arsena Wengerja na tržišču znaša 304 milijone evrov, medtem ko "grobarska" prileze do 31,2 milijona. Razlika med ekipama iz Premier League in Jelen Superlige je zares neprimerljiva, saj so arsenalovci vrednejši od cele srbske lige. Okvirna cena vseh igralcev v elitnem srbskem tekmovanju znaša 166 milijonov evrov ... POGLEJTE SI GALERIJO

Najdražji nogometaš topničarjev je seveda kapetan Francesc Fabregas (55 milijonov), čigar nogi sta vredni več kot 26 parov okončin ekipe črno-belih (32,6 milijona). Za enega Fabregasa bi tako lahko dobili kar 14 namišljenih Cleov. Brazilski napadalec Cleo je namreč daleč najbolj vreden partizanovec!

Cenovna razlika (v milijonih evrov):
vratarji: 9(Ars)/2.05(Par)
obramba: 71.5/7.1
sredina: 131.5/15.9
napad: 92/6.2

Jovanović: "Na takšno tekmo čakaš celo življenje!"
V Beogradu pred tekmo seveda vlada obsedno stanje, na katerega niso imuni niti domači nogometaši. Branilec Marko Jovanović pravi: "Če gremo na igrišče brez Saše Ilića ali Mladena Krstajića, ne vem, kako bi bilo vse skupaj videti, njim pa morebitne menjave prav nič ne pomenijo," je dejal na kalkulacije iz Londona. Wenger bi verjetno kaj lahko na igrišče poslal povsem spremenjeno postavo.

"Celo življenje treniraš in se odrekaš mnogim stvarem, da bi lahko zaigral na takšni tekmi. Večina nas nikoli ni igrala tako velike in pomembne tekme, zato bo najbolj pomembno, da ostanemo mirni in zbrani," je še dejal pred tekmo na nekdanjem stadionu JLA.

Liga prvakov, 2. kolo, pari (torek):

Skupina E
Basel – Bayern München
AS Roma – CFR Cluj

Skupina F
Chelsea – Olympique Marseille   
Spartak Moskva – Žilina (ob 16.30)

Skupina G
Auxerre – Real Madrid
Ajax Amsterdam – AC Milan

Skupina H
Partizan Beograd – Arsenal
Braga – Šahtar Doneck

(Sreda)
Skupina A
Tottenham Hotspur – Twente Enschede
Inter Milan – Werder Bremen

Skupina B
Hapoel Tel Aviv – Olympique Lyon
Schalke 04 – Benfica

Skupina C
Valencia – Manchester United   
Rangers – Bursaspor

Skupina D
Rubin Kazan – Barcelona (ob 16.30)
Panathinaikos – FC Köbenhavn

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.