Arsenalov napadalec želel postati poštar

Foto: EPA
Foto: EPA
Bodoči član Arsenala, mladi francoski reprezentant Yaya Sanogo, je bil pred letom dni blizu tega, da pusti nogomet in postane poštar, je priznal v pogovoru za Metro.
Oglej si celoten članek

Yaya Sanogo je že opravil zdravniški pregled pri angleškem prvoligašu Arsenalu, zato ga od prestopa k enemu najslavnejših evropskih klubov loči le še papirologija. Toda mladi francoski reprezentant si v zadnjih dneh ne dela ravno najboljše reklame.

20-letni napadalec in član reprezentance do 21 let namreč na dolgo in široko razlaga o svojih velikih težavah z različnimi poškodbami, kar je nekaj, česar so se navijači Arsenala pri številnih nogometaših, ki jih je v klub iz neznanih krajev pripeljal trener Arsène Wenger, že pošteno naveličali.

Sanogo je šel zdaj še dlje in za dnevnik Metro priznal, da je pred letom dni razmišljal že o koncu kariere, potem ko je poleg številnih drugih poškodb utrpel zlom golenice in izpustil celotno sezono 2010/11.

Wenger že začel z remontom

"Mami sem rekel, da si želim zaradi številnih poškodb prenehati z igranjem nogometa," je dejal Sanogo. "Povedal sem ji, da sem pripravljen pustiti nogomet in se zaposliti pri njej na pošti."

Arsenal naj bi v letošnji sezoni sicer opravil remont ekipe, ki so jo že zapustili Andrej AršavinSébastien Squillaci in Denilson, nejasne pa so tudi prihodnosti NicklasaBendtnerja, Marouaneja Chamakha in Parka Chu-Younga. Nakup "poštarja" kot njihove menjave verjetno ne bo ravno po okusu privržencev topničarjev ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.