AS: Khedira v Real: to je dejstvo

Foto: Žurnal24 Khedira je navduševal na svetovnem prvenstvu, kjer je igral kot menjava za poško
Podpis pogodbe med Samijem Khediro in Realom Madridom je dejstvo, poroča španski spletni časopis As.com.
Oglej si celoten članek

Florentino Perez, Jorge Valdano in Jose Angel Sanchez naj bi v zadnjih urah pospešili pogajanja z igralčevim agentom Jörgom Neubauerjem, ki se je vrnil s počitnic, ki jih je preživel v Miamiju. Vodilnim možem galaktikov je predstavil finančne pogoje mladega Nemca, ki ima s Stuttgartom sicer pogodbo do konca sezone 2010/11.

 

Khedira naj bi bil sicer na vrhu spiska želja (poleg De Rossija, Gerrarda in Schwensteigerja) portugalskega stratega Joseja Mourinha, ki se je z Nemcem sestal pred dvema dnevoma.

 

Mourinho se bo tako lahko na letalo proti Los Angelesu podal miren, saj ve, da bo v prihodnji sezoni lahko računal na Khediro, čeprav do uradnega podpisa pogodbe še ni prišlo. A če vemo, da so odnosi med obema kluboma zelo dobri, potem je le vprašanje časa, kdaj bo prestop 23-letnika postal tudi uraden.

 

Mladi Nemec tunizijskih korenin bo četrta letošnja okrepitev belega baleta, potem ko so v svoje vrsti že zvabili Canalesa, Di Marío in Pedra Leóna. Sredina igrišča je torej preskrbljena, sedaj Mourinhu manjka le še (prenovljena) obramba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.