Astana bo poplačala dolgove

Foto: Žurnal24 Brajkovič je bil tokrat 11. (Foto: EPA)
Finančne negotovosti kolesarjev kazahstanske Astane je konec. Klub je Mednarodni kolesarski zvezi predložil finančno garancijo, ta pa mu je podaljšala licenco.
Oglej si celoten članek

Kazahstansko kolesarsko moštvo Astana je Mednarodni kolesarski zvezi (UCI) predložilo finančno garancijo in obljubilo, da bo poravnalo dolgove kolesarjem in drugim klubskim uslužbencem. UCI, ki je garancijo zahtevala do 31. maja, je tako moštvu podaljšala licenco, Astana pa je v sredo zvečer lahko začela dirko po Luksemburgu. Začela jo je zelo uspešno, saj je 2,7 kilometra dolg prolog dobil njen član Švicar Gregory Rast, med najboljšo deseterico pa sta se uvrstila še Kazahstanec Asan Bazajev (4.) in Nemec Andreas Klöden (6.). Na dirki kot edini slovenski predstavnik nastopa Borut Božič (Vacansoleil), ki je z zaostankom 15 sekund zasedel 12. mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.