Athletic premagal sto otrok – 5:3!

Foto: Žurnal24 Z "nemogočo tekmo" je pred enim tednom veliko kariero končal Joseba Etxeberria.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na dobrodelni tekmi se je od aktivnega igranja nogometa poslovil legendarni napadalec Athletica Bilbaa Joseba Etxeberria. Baskovski klub je s 5:3 ugnal nasprotno ekipo, za katere je igralo kar sto igralcev!
Oglej si celoten članek

Odlika največjih je, da se znajo v velikem slogu tudi posloviti. Prav to je storil legendarni baskovski nogometaš Joseba Etxeberria, ki je na stadionu Athletica Bilbaa organiziral dobrodelno tekmo, na kateri se je od svetega dresa poslovil po dolgih 15 letih igranja na San Mamésu. To ni bila navadna tekma, saj se je proti rdeče-belim pomerilo kar 100 otrok, izkupiček pa je šel v dobrodelne namene, natančneje za izgradnjo nogometnega igrišča in slačilnice v Demokratični republiki Kongo. Etxeberria se je od navijačev na "nemogoči tekmi", kot so jo poimenovali v programu, poslovil z dvema zadetkoma in zmago s 5:3.

Video si lahko pogledate tudi TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.