Aubameyangu odvzeli kapetanski trak

Foto: Epa
Foto: Epa
Gabonski napadalec je zaradi kršitve disciplinskega pravilnika še vedno na prisilnem odmoru.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Arsenal je napadalcu Pierre-Emericku Aubameyangu odvzel kapetanski trak. Kot so zapisali topničarji na spletni strani, je razlog za potezo disciplinski prekršek gabonskega nogometaša.

Aubameyang je iz istega razloga, trener Mikel Arteta je dejal, da gre za kršenje disciplinskega pravilnika, manjkal že na sobotni tekmi proti Southamptonu (3:0). Mediji poročajo, naj bi se nogometaš prepozno vrnil s potovanja v tujino.

Danes pa je klub potrdil, da gabonski napadalec ne bo več kapetan, prav tako ne bo zaigral na naslednji tekmi proti West Hamu.

"Glede na zadnjo kršitev disciplinskega pravilnika prejšnji teden Pierre-Emerick Aubameyang ne bo več naš kapetan in tudi ne bo igral na sredini tekmi proti West Ham Unitedu," je Arsenal zapisal v izjavi za javnost in dodal, da od svojih nogometašev, še posebej pa kapetana, pričakuje upoštevanje klubskih pravil in standardov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.