Avalanche do zmage in končnice

Foto: Žurnal24 Colorado Avalanche se je z zmago nad San Josejem pomaknil na osmo mesto zahodne
Nedeljski spored hokejske lige NHL je ponudil vsega štiri obračune, prav vsi pa so se končali z zmagami domačih moštev. L.A. Kings Anžeta Kopitarja tokrat niso zaigrali.
Oglej si celoten članek

Pomembno zmago v boju za končnico so si priborili Philadelphia Flyers, ki so premagali favorizirane Detroit Red Wings. Tekmo so sicer bolje začeli domači in že zgodaj v prvi tretjini povedli z 2:0, toda gostitelji so se hitro zbrali in še pred iztekom prvih 20 minut izenačili na 2:2. Za odločilno se je izkazala druga tretjina, ko sta za Phillie zadela Claude Giroux in Arron Asham. Edini zadetek v zadnjem delu igre je dosegel Pavel Datsjuk, ki je znižal na 4:3.

Kar dve tekmi od štirih so tokrat odločili šele podaljški. Zmago Colorado Avalacha nad San Jose Sharks je v tretji minuti podaljška zagotovil John-Michael Liles, medtem ko je za slavje Vancuver Canucks proti Minnesoti Wild poskrbel Sami Salo po podaji Henrika Sedina.

NHL, tekme 4. aprila:

Philadelphia Flyers : Detroit Red Wings 4:3
Chicago Blackhawks : Calgary Flames 4:1
Colorado Avalanche : San Jose Sharks 5:4*
Vancouver Canucks : Minnesota Wild 4:3*

*po podaljšku 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.