Avdić Sappu pokazal klinični center

Borilni superzvezdnik Bob Sapp se bo v nedeljo v tivolskem ringu pomeril z Rokom Štruclom. V videu pa si oglejte, kakšno usodo je Američanu napovedal Denis Avdić, v spodnjem besedilcu pa je njun pogovor tudi povzet.
Oglej si celoten članek

"Budimpešta, Maribor, Ljubljana," pojasni Denis Avdić Bobu Sappu, ki je imel že pred časom "težave" z lociranjem države nedeljskega dvoboja z Rokom Štruclom. Za slednjega je Sapp nato dejal, da bo po borbi le vprašal: "Kje pa sem?", vendar pa se je pri tem gorostasi zvezdnik zmotil glede datuma. No, kasneje se le popravi … Vrhunec videa pa je, ko Avdić na prospektu pokaže Sappu, kje je ljubljanski klinični center. Seveda se Bobu ne sanja, kaj in kje je to. "Videl ga boš," pravi radijski zvezdnik, in ko snemalec pojasni, da gre za bolnišnico, Sapp postane precej slabe volje ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:58 19. April 2012.

    Haaaaahahaha dobra ni kej, lepo da se znajo športniki se tudi pohecat. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.