Avstralski milijoni Gorru

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Dobili smo novega zmagovalca turnirja Aussie Millions Main Event. Naslov, pokal in 2.000.000 dolarjev denarne nagrade je osvojil David Gorr, ki je bil najboljši od 721 igralcev, ki so se pojavili na turnirju.
Oglej si celoten članek

Za finalno mizo se je v soboto usedlo osem tekmovalcev, ki so upali, da se bodo vpisali v zgodovino in hkrati osvojili dva milijona dolarjev. Sicer avstralskih, ampak razlika med ameriškim in avstralskim je majhna, tako da to ni tako pomembno. Kot vodilni je dan začel Randy Dorfman.

Prvi se je s finalne mize poslovil član ekipe profesionalcev Full Tilt Pokra Finec Patrik Antonius. Patrik je izpadel, ko je nasprotnik na flopu ujel dva para s Q-T, Patrik pa je imel par kraljev. Turn in river mu nista pomagala in eden najboljših igralcev denarne igre se je poslovil s turnirja. 14 iger pozneje je izpadel še en izmed najboljših turnirskih igralcev na svetu. Chris Moorman je šel all-in na flopu. Vaš brskalnik morda ne podpira prikaza te slike. David Gorr mu je povedal, da ne misli zavlačevati in ga je takoj poklical s trisom desetk. Chris je upal, da bo dobil karo, ki bi mu dala barvo, vendar te ni bilo in Chris je turnir zaključil kot sedmi. Za to je dobil 175.000 $ nagrade.

Na šestem mestu je izpadel Sam Razavi, za kar je bil nagrajen z 225.000 $. Imel je A-7, medtem ko je imel James Keys par sedmic. Le šest iger pozneje je Gorr prevzel vodstvo v žetonih. Imel je kar precej sreče, saj je do riverja plačeval s slabšim handom, river pa mu je prinesel asa, kar je bilo dovolj, da je premagal par desetk, ki jih je imel Dorfman.

Naslednja sta se spopadla Jeff Rossiter in Michael Ryan. Preflop sta šla all-in in pokazala par devetk in pa AK. Rossiter je v river dobil asa in izločil Ryana tik pod stopničkami. Rossiter je na koncu izpadel na tretjem mestu in zaslužil 700.000 $. Tako sta se v HU spopadla Keys in Gorr. Gorr je imel na začetku precej več žetonov kot Keys, vendar je ta že na začetku dobil par iger in si precej opomogel. Vseeno pa mu ni uspelo pričarati preobrata in se je moral zadovoljiti z drugim mestom in nekaj več kot milijonom dolarjev nagrade.

Končni rezultati in denarne nagrade:

1. David Gorr – 2.000.000 AUD
2. James Keys – 1.035.000 AUD
3. Jeff Rossiter – 700.000 AUD
4. Michael Ryan – 450.000 AUD
5. Randy Dorfman – 325.000 AUD
6. Samad Razavi – 225.000 AUD
7. Chris Moorman – 175.000 AUD
8. Patrik Antonius – 130.000 AUD

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.