Avstrijci padli na zadnjem testu pred SP

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Avstrijska hokejska reprezentanca bo po pričakovanjih eden najtežjih tekmecev Slovenije na bližnjem svetovnem prvenstvu divizije I v Ljubljani. Severni sosedje so danes odigrali zadnjo pripravljalno tekmo in v Feldkirchu izgubili s Švico z 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).
Oglej si celoten članek

Slovenija in Avstrija sta bili lani skupaj na prvenstvu elitne skupine v Bratislavi, a sta obe izpadli v nižji rang tekmovanja. Na letošnjem SP v Ljubljani se bosta ekipi starih znancev iz lige Ebel – Avstrija letos prvič po 28 letih igra brez naturaliziranih Severnoameričanov – pomerili v zadnjem kolu 21. aprila. Med elito vodita prvo in drugo mesto.

Avstrija je v pripravah odigrala štiri tekme. Proti Švici je v sredo prvič po 15 letih zmagala (3:1), ob današnjem porazu pa ima še en poraz (2:3) in zmago (4:2) z Belorusijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.