Avstrijci prodali 10.000 vstopnic za tekmo s Slovenijo

Foto: Profimedia slovenska nogometna reprezentanca Wembley
Zvita marketinška poteza prinesla želeni učinek.
Oglej si celoten članek

Nogometna zveza Avstrije se je odločila, da v paketu prodaja vstopnice za prijateljski nogometni tekmi Avstrije s Slovenijo in z Nemčijo, ki bosta na sporedu 23. marca (20.45) in 2. junija (18.00) v Celovcu.

Kot poročajo avstrijski mediji, ki se sklicujejo na zvezo, je prodanih že več kot 10.000 vstopnic.

Avstrijci so se odločili za zvito potezo, saj v abonmaju prodajajo vstopnice za obračun s Slovenijo, ki si jo bo ogledalo tudi veliko navijačev z južne strani Karavank, poseben magnet pa so svetovni prvaki Nemci.

Cena paketa se giblje med 58 in 96 evrov, naročiti pa jih je moč na spletni strani avstrijske zveze www.oefb.at/tickets.

Sicer pa bo Slovenija ob tekmi v Celovcu 27. marca odigrala še eno prijateljsko tekmo, v Stožicah (20.15) bo gostila Belorusijo.

Prijateljska tekma Marca z Belorusi v Stožicah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.