Avstrijka prestala še tretji operativni poseg

Foto: Epa
Foto: Epa
Njena sezona je, po pretrganih vezeh v kolenu, že končana.
Oglej si celoten članek

Avstrijska smučarka Nicole Schmidhofer, nekdanja svetovna prvakinja v superveleslalomu, je v Gradcu prestala še tretjo operacijo huje poškodovanega levega kolena. Kot so potrdili pri avstrijski smučarski zvezi, je 31-letnica dobro prestala še tretji poseg na istem kolenu po decembrskem padcu.

Štajerka je 19. decembra pri padcu na smuku v Val d'Iseru prebila zaščitno mrežo in se ujela v prostoru med dvema varovalnima ograjama. Reševalci so ji morali pomagati iz mrež, po polurni prekinitvi tekme pa so jo v ciljno areno prepeljali z reševalnimi sanmi.

Grozljiva padca Nesrečni smučarki operirani, takšno je stanje

Schmidhoferjeva je sezono po zapletenem zlomu, pri katerem je imela pretrgane vse vezi v kolenskem sklepu, predčasno končala, še poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.