Avstrijska skakalka s palico zaradi padca na treningu paralizirana

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstrijska atletska zveza je v šoku - 21-letna skakalka s palico Kira Grünberg je zaradi padca na treningu paralizirana.
Oglej si celoten članek

Trenutno najuspešnejša avstrijska skakalka s palico Kira Grünberg je med treningom utrpela zlom hrbtenice. 21-letna rekorderka avstrijske atletske zveze je zaradi tega paralizirana.

"Že pred operacijo smo ugotovili, da je atletinja paralizirana. Operacija pa je bila nujna za stabilizacijo vratnih vretencev in da bi preprečili dodatne poškodbe. Pacientka je trenutno stabilna," so sporočili iz univerzitetne bolnice v Innsbrucku.

21-letna Tirolka je v četrtek med treningom pri padcu iz višine štirih metrov zgrešila blazino in z glavo močno udarila ob tla. Trenutno je atletinja na intenzivnem oddelku bolnice v Innsbrucku. O naslednjih korakih bodo zdravniki odločali čez nekaj dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.