Azurna obala (spet) v plamenih

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Srečala sta se kluba s strastno in množično navijaško podporo.
Oglej si celoten članek

Tretjič v zadnjih tednih je francoska policija poročala o navijaških izgredih na nogometnem stadionu Vélodrome v Marseillu. 

Tekma Lige Evropa proti Galatasarayu je bila celo za nekaj minut prekinjena, saj sta se navijaški skupini obmetavali s pirotehničnimi sredstvi.

Komentarji Pet minut slave za Muro: Boljši kot Barcelona!

Do izgredov na tribunah je prišlo v prvem polčasu. Kot poročajo različni francoski mediji, so turški navijači prvi začeli obmetavati francoske. Začelo se je z različnimi predmeti, nadaljevalo pa z baklami in drugimi gorečimi sredstvi.

Glavni sodnik je zato v 38. minuti prekinil tekmo. Trener Galatasaraya Fatih Terim in kapetan domače zasedbe Dimitri Payet sta nekako umirila razgrete strasti na tribunah, tako da se je lahko tekma po nekaj minutah nadaljevala. Ekipi sta se na koncu razšli z neodločenim izidom (0:0).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.