Ba: "Presenečen sem, da sem bil tako potrpežljiv"

Foto: EPA
Foto: EPA
Senegalski napadalec Demba Ba je neposredno potrdil pričakovano - poleti želi zapustiti Chelsea.
Oglej si celoten članek

Nepričakovani junak četrtfinalnega obračuna lige prvakov med Chelseajem in PSG-jem je jasno in glasno sporočil, da so želi kmalu zamenjati klubske barve. Senegalski napadalec Demba Ba, čigar zadetek je v polfinale popeljal Londončane, ima dovolj sedenja na klopi. Večjo minutažo in srečo ob igranju bo iskal drugje, imenoval pa je tudi destinacijo, ki bi mu bila najbolj po godu.

"Želim si zapustiti Chelsea. Igrati želim vseh 90 minut, dobiti maksimalno število tekem in uživati v igri. Tega v letošnji sezoni ni bilo veliko in močno dvomim, da se bo to spremenilo. Jose Mourinho mi nikoli ni obrazložil svojih odločitev in iskreno rečeno sem zelo presenečen, da sem bil tako potrpežljiv. V mlajših letih bi mi že prekipelo," je dejal Ba in priznal, da sta mu v težkih trenutkih pomagal predvsem prijatelja Samuel Eto'o in Eden Hazard, ki sta ga spodbujala naj ne obupa. 

Senegalec pa se tudi zaveda, da mora biti previden pri prestopu: "Chelsea je na vrhu piramide in če odidem iz kluba, ne smem storiti napake. Samega sebe si predstavljam v PSG-ju pa čeprav so prevzeli neko novo dimenzijo in kupujejo predvsem svetovne zvezdnike za 50 milijonov funtov in ne stabilnih nogometašev za 10 milijonov. A če iščejo nekoga, da bi igral poleg Zlatana Ibrahimovića sem jaz pravi naslov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.