Babel mora plačati tri tisoč evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Disciplinska komisija nemške nogometne zveze je nogometaša prvoligaša Hoffenheima Ryana Babla kaznovala s tri tisoč evri kazni zaradi opazke na socialnem omrežju Twitter.
Oglej si celoten članek

Nizozemec je po tekmi proti Herthi prejšnji teden, ki jo je zaradi rdečega kartona končal predčasno, zapisal, da je bil sodnik drogiran. Babel se je za zapis opravičil in ga odstranil.

Babel je po tekmi kot odgovor na nek drug zapis na svoji strani dodal: "Ne vem, sodnik je bil drogiran."

Babel se na odločitev disciplinske komisije ni pritožil, zanimivo pa je, da je imel zaradi preveč svobodne uporabe tega socialnega omrežja težave že lani. Takrat je igral še za Liverpool, po izgubljeni tekmi z Manchester Unitedom pa je na Twitterju objavil fotomontažo sodnika Howarda Webba v dresu Manchester Uniteda, tudi takrat pa se je za dejanje moral opravičiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:23 10. Maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.