Bačinović na izhodnih vratih Palerma

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Razvpiti nogometni agent Claudio Pasqualin je napovedal vročo zimo, kar zadeva prestope v nogometnem klubu Palermo: Njegove barve branita tudi dva slovenska reprezentanta Josip Iličić in Armin Bačinović. Slednji naj bi bil na izhodnih vratih sicilijanskega kluba.
Oglej si celoten članek

Znani nogometni agent Claudio Pasqualin, ki med drugim zastopa nogometne zvezdnike, kot so Crespo, Abate in Gattuso, je dejal, da bo zimski prestopni rok v vrstah Palerma zelo aktiven.

"Prepričan sem, da bo predsednik Palerma Zamparini januarja na tržnici zelo aktiven," besede Pasqualina povzemajo italijanski mediji. Vezist Chieva, 27-letni Luca Rigoni naj bi bil prvi na seznamu želja predsednika sicilijanskega kluba, je dejal Pasqualin, ki dodaja, da v tem primeru v ekipi verjetno ne bi bilo več mesta za Armina Bačinovića. Slednji nima v lepem spominu prve polovice sezone v Serie A, ko je bil kar nekajkrat hitro zamenjan. Nogometni agent še omenja možnost, da bi Bačinović, če bi v Palermo odšel Rigoni, slednjega utegnil zamenjati v modro-rumenem dresu Chieva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.