Bahrajnu druga priložnost

Foto: Žurnal24 Uvodna dirka letošnje sezone bo po odpovedi VN Bahrajna tako dirka za VN Avstral
Potem ko je bila zaradi nemirov v Bahrajnu odpovedana uvodna dirka formule 1 v sezoni, je Fia organizatorjem ponudila drugo priložnost. Datum zanjo bodo sprejeli do prvega maja.
Oglej si celoten članek

Iz Mednarodne avtomobilistične zveze Fia so sporočili, da lahko organizatorji dirke v Bahrajnu predlagajo nov termin, ki pa ga morajo sporočiti do 1. maja. Dirka, načrtovana za 13. marec, bi morala biti uvodna dirka letošnje sezone, vendar je zaradi nemirov zaenkrat še ne bo. Iz vodstva Fie so sporočili, da niso sprejeli nobene odločitve o tem, ali bo dirka odpovedana ali pa jo bodo izvedli naknadno. Prvič v zgodovini dirkanja formule 1 se je zgodilo, da so morali prireditelji prvo dirko sezone odpovedati oziroma zaradi kakršnegakoli razloga prestaviti. Sezona se bo letos tako začela z dirko 27. marca v Melbournu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.