Bal se je, da ga bo s komolcem ubil

Foto: Žurnal24 Chandler pravi, da se je včasih bal, da ga bo Shaq s komolcem kar ubil. (Foto: E
Big Aristotle, Shaq-Fu, Big Shamrock, Big Cactus, Diesel je dal slovo košarki. Kako se ga spominjajo tekmeci? "Imel sem občutek, da te lahko z enim udarcem s komolcem ubije," pove Tyson Chandler.
Oglej si celoten članek

Glavna tema pogovorov finalistov lige NBA z novinarji (na zadnjem treningu pred tretjo tekmo) je bil Shaquille O'Neal, ki je v petek uradno oznanil konec kariere. "Bil je absolutno neverjeten. Ko sem prišel v ligo, sem se bal igrati proti njemu," je priznal center Dallas Mavericksov, Tyson Chandler. "Za takega orjaka je igral tako lahkotno. Vsekakor je spremnil košarko." In kako se spominja prve tekme proti Shaqu? "Takrat sem igral za Bullse. Bil sem preprosto prestrašen. Imel sem občutek, da te lahko z enim udarcem s komolcem ubije, na drugi strani parketa pa osramoti, če ga spustiš blizu koša."

"Že v srednji šoli je začel spreminjati našo igro. Je edini svoje vrste. Shaqa bomo res pogrešali, ne le na parketu, tudi izven njega je bil pravi zabavljač," pa  o novopečenem upokojencu, ki se zdaj vrača v študijske klopi in bo čez kako lepo bržkone dobil naziv doktor O'Neal, pove branilec Dallasa, Jason Kidd. Diesla bo pogrešal tudi rezervist Miami Heatov, Juwan Howard. "Tej ligi je pomenil zelo veliko. Bil je eden najvčejih igralcev vseh časov. Bil pa je tudi velika osebnost izven parketa. Res je bil smešen tip. Imel je smisel za humor."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.