Balažic: "Denar ni bil prioriteta"

Foto: EPA
Foto: EPA
Kot smo poročali že sinoči je občasni slovenski reprezentant Gregor Balažic sklenil dogovor z beograjskim Partizanom.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Gregor Balažic je novi član beograjskega Partizana. Prekmurec, ki se je pridružil reprezentančnemu kolegu Branku Iliću, je s črnobelimi podpisal dveletno pogodbo, najuspešnejši srbski klub zadnjega desetletja ga je danes predstavil na svojem trening kampu v Zemunu.

"Vodstvu kluba bi se zahvalil za zaupanje. Prišel sem v velik klub, dal bom vse od sebe, da pomagam pri poskusu, da vrne naslov državnega prvaka. O Partizanu in Beogradu vem veliko, tudi po zaslugi reprezentančnih kolegov Branka Ilića in Nejca Pečnika. Lačen sem nogometa, komaj čakam, da se soigralcem pridružim na treningu," je ob predstavitvi dejal Balažic, branilec, ki bo pri Partizanu nosil številko šest.

Balažic, za člansko reprezentanco je odigral dve tekmi, je v Beograd prišel iz ukrajinske ekipe Karpati Lvov, pred tem pa je igral za Muro, Gorico, Benfico, Espanyol (druga ekipa) in Murcio. Kot sam pravi, je imel v prestopnem roku kar nekaj ponudb, a ko je prišla Partizanova, ni okleval: "Denar ni bil prioriteta."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.