"Bale je ubil Maicona"

Foto: Žurnal24 Tottenham bo brez Balea, ki je letos v Milanu Interju dal tri gole. (Foto: Reute
V skladu s pričakovanji so svetovni mediji po torkovih tekmah Lige prvakov polni hvalospevov na račun mladega Valižana Garetha Bala, ki je v majici Tottenhama povsem zasenčil druge akterje.
Oglej si celoten članek
Proti Macionu, ki ga imajo mnogi za najboljšega na svetu, je bil neustavljiv. Videti je bil kot boksar, ki je nokavtiral vse po vrsti. Maicon je verjetno izkusil nekaj najslabšega v svoji karieri.
Harry Redknapp

Londončani so v torek zvečer na svojem White Hart Lanu prikazali partijo za nogometne učbenike. Aktulne zmagovalce Lige prvakov, nogometaše Interja, so nadigrali v vseh pogledih. Prednjačil pa je odlični bočni igralec Gareth Bale, ki je po hat-tricku na prvem srečanju Interja in Tottenhama pred tednom dni v prestolnici mode tokrat svoje predstavo še nadgradil, in čeprav se ni vpisal med strelce, je bil najzaslužnejši za zmago svoje ekipe. Že ob podaji Luke Modrića za prvi zadetek Rafaelu Van Der Vaartu so nogometni navdušenci ploskali z rokami in nogami, a to ni bilo nič v primerjavi z dvema podajama Valižana za drugi in tretji zadetek. Bale se je dobesedno poigraval z obrambo Interja in predvsem Maiconom. "Vsi se bojijo Bala. Maicon je najboljše desno krilo na svetu. No, Gareth ga je ubil," je tako kot vsi drugi tudi strelec prvega zadetka za Tottenham v ospredje postavil Bala.

In kaj na svoje igre poreče trenutno prvo ime londonskega kluba? "V tem trenutku se z žogo odlično počutim. Moštvo igra dobro, kar meni in Aaronu Lennonu omogoča, da prodirava po bokih," je skromen ostal Bale in dodal: "Uživam v vsaki sekundi srečanja. Od nekdaj že vem, česa sem sposoben, zdaj pa imam priložnost, da še dodatno napredujem na treningih s sijajnimi soigralci."

Po veličastni zmagi s 3:1 in prevzemu vodstva na lestvici skupine A je bil zelo zadovljen tudi Harry Redknapp. Ni treba biti velik strokovnjak, da ugotoviš, koga je izkušeni strateg izpostavil po koncu srečanja. "Bale je bil sijajen in tudi drugi so igrali dobro. Nadigrali smo Inter. Od začetka do konca smo bili boljše moštvo. Mislim, da je bil to eden od najlepših večerov, ki sem jih doživel na White Hart Lanu," je dejal Redknapp in v navalu navdušenja dodal: "Morate dojeti, proti komu smo igrali, in vse postaviti v pravi kontekst. Govori se o Interju iz Milana – prvaku Evrope." Za zaključek pa je še nekaj besed in pohval namenil Balu: "Bil je neustavljiv proti Macionu, ki ga imajo mnogi za najboljšega na svetu. Videti je bil kot boksar, ki je nokavtiral vse po vrsti. Maicon je verjetno izkusil nekaj najslabšega v svoji karieri." Po odličnih predstavah seveda ne manjka snubcev za Bala, a Redknapp je bil jasen, da Valižan ni naprodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.