Bale: Navijači v Cardiffu najboljši

Foto: EPA
Foto: EPA
Wales je po zmagi nad Belgijo (1:0) skočil na vrh skupine B, edini zadetek za otočane je zabil Gareth Bale.
Oglej si celoten članek

Wales ima po zmagi nad Belgijo (1:0) štiri kola pred koncem kvalifikacij za Euro 2016 na vrhu skupine B 14 točk, Belgijci imajo tri manj. Po devet točk imata Izrael in Ciper, eno manj Bosna in Hercegovina. Zadnja Andora je brez točk.

Za zmago Walesa v Cardiffu je zabil Gareth Bale. "Zavedamo se, v kakšnem položaju smo in da smo še daleč od Eura. Sedaj lahko uživamo v zmagi, toda do naslednje tekme se moramo spustiti na realna tla," je po srečanju na Millenium stadionu dejal krilni napadalec madridskega Reala.

"Navijači v Cardiffu so neverjetni, po mojem so najboljši na svetu. Mi smo se dobro pripravili, odigrali smo kakovostno, čeprav nam je bilo v nekaterih trenutkih težko. Mislim, da smo kljub vsemu zasluženo slavili," je zaključil Bale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.