Bale ne bo igral na El Clasicu

Foto: EPA
Foto: EPA
Madridski Real bo moral proti Barceloni zaigrati brez enega izmed najpomembnejših mož.
Oglej si celoten članek

Valižanski nogometni zvezdnik v vrstah madridskega Reala Gareth Bale bo zavoljo poškodbe desnega gležnja izpustil španski "El Clasico" z Barcelono, ki bo 3. decembra v katalonski prestolnici.

Bale se je poškodoval na torkovi tekmi lige prvakov s portugalskim Sportingom v Lizboni, španski mediji pa poročajo, da bo odsoten vsaj tri tedne, tako da bržkone ne bo nastopil niti na tekmi zadnjega kroga lige prvakov z nemško Borussio iz Dortmunda, ki je na sporedu 7. decembra. Njegov nastop na klubskem svetovnem prvenstvu, ki bo teden dni kasneje na Japonskem, naj ne bi bil vprašljiv.

Po dvanajstih odigranih tekmah v španskem prvenstvu ima vodilni Real iz Madrida štiri točke naskoka od najhujšega domačega tekmeca iz Barcelone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.