''Bale ni naprodaj za nobeno ceno''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Tottenhama André Vilas-Boasa je še enkrat poudaril, da Gareth Bale ni naprodaj za nobeno ceno.
Oglej si celoten članek

Tottenham nadaljuje z ukrepi, da Garetha Bala zadrži v Londonu. Angleški prvoligaš je najprej podvojil plačo svojemu največjemu zvezdniku, nato pa je vse morebitne ponudnike razočaral še trener André Vilas-Boas, ki je dejal, da Valižan ni naprodaj za nobeno ceno.

''Nismo dobili nobenih ponudb. Bale ni naprodaj za nobeno ceno,'' je bil jasen 35-letni strateg, ki ga mnogi vidijo kot možno zamenjavo za Tita Vilanovo. ''V tem trenutku sem z mislimi pri Titu. Ni pravi čas za špekulacije,'' je dodal Vilas Boas.

Angleški mediji kot po tekočem traku poročajo, da si želi Bale v prihodnji sezoni igrati za Manchester United. Rdeči vragi naj bi za napadalnega vezista posredovali ponudbo v višini 70 milijonov evrov, predsednik Tottenhama Daniel Levy pa je govorice vehementno zanikal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.