Bale odličen tudi v košarki

Član madridskega Reala Gareth Bale, uradno najdražji nogometaš na svetu, ne obvlada le nogometne žoge, odlično mu gre tudi v košarki.
Oglej si celoten članek

V zadnjem času valižanski reprezentant ni najbolj priljubljena oseba pri navijačih Reala, saj je nanizal nekaj neprepričljivih predstav v dresu belega baleta. Precej bolje mu je šlo od nog na zadnji reprezentančni tekmi, ko je zabil dva zadetka za Wales.

A Gareth Bale je dokazal, da ima tudi odličen met pri košarki. Pri metanju s sredine igrišče je bil izjemno natančen, morda mu je pomagal tudi dres Miamija za katerega v ligi NBA igra Goran Dragić. Valižan je po koncu izziva nominiral še dva športnika, ki naj bi se pomerila v tem tekmovanju. Izbral je moštvenega kolega Luko Modrića in svetovnega prvaka v formuli 1 Lewisa Hamiltona

Bale je sicer prepričljivo premagal do zdaj najboljše v tem izzivu. Za njim so zaostali tudi Demba Ba, Peter Čech, Andre Schürrle, Geoff Cameron in Brad Friedel

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.