Bale pobegnil pred novinarji

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Real Madrida Gareth Bale po poškodbi trenira individualno, je potrdil trener Carlo Ancelotti.
Oglej si celoten članek

Real Madrid se bo v šestem kolu španske Primere División pomeril z Elchejem. Treninga v kompleksu Valdebebas se je udeležil tudi Gareth Bale, ki pa je na presenečenje španskih novinarjev treniral sam.

Predstavniki sedme sile so, kot je to že v navadi, spremljali prvih 15 minut treninga, nato pa jih je vodstvo kluba zaprosilo, naj pospravijo svojo snemalno opremo.

Galaktiki so trenirali v dveh skupinah, v nobeni pa ni bilo Garetha Bala. Ko so novinarji zapuščali prizorišče, pa se je Valižan v spremstvu enega izmed trenerjev pojavil na igrišču. Bale je presenečeno ugotovil, da je njegov prihod zabeležila kopica novinarjev, zato se je po navodilu enega izmed pomočnikov zmedeno odpravil nazaj v stavbo.

Trener Carlo Ancelotti je na tiskovni konferenci potrdil, da Bale trenira individualno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.