Bale: "Ramos, nauči se angleško"

Foto: EPA Gareth Bale je s soigralci obstal v četrtfinalu.
Gareth Bale je zelo dobro prenesel izpad Tottenhama v četrtfinalu Lige prvakov proti Real Madridu. V velikem finalu pa pričakuje obračun med belim baletom in Manchester Unitedom.
Oglej si celoten članek

Gareth Bale, največje odkritje letošnje Lige prvakov, se je prek Twitterja oglasil v četrtek zjutraj, le nekaj ur po izpadu v četrtfinalu proti Real Madridu. Valižan je sodeč po zapisu zelo dobro prenesel izpad svoje ekipe. Skozi šalo pa se je dotaknil obračuna s Sergiom Ramosom, s katerim sta na obeh srečanjih bila pravo vojno. "Kako boste zaustavili Messija? Želim vam srečno pot domov, bilo je zelo zabavno igrati proti vam. In nauči se malo bolje govoriti angleško, haha," je zapisal Bale, ki je pustil sporočilo tudi za Cristiana Ronalda: "Želim ti nov zadetek s 30 metrov."

Zatem pa je Bale podal še svojo napoved za polfinale. "Pričakujem finale med Manchester Unitedom in Real Madridom, čeprav nas najprej čaka El Clasico." S povsem identično napovedjo je postregel tudi trener belega baleta José Mourinho: "Spoštovati je treba vsakega tekmeca, čeprav veš, da si boljši. Upam, da se bo na Wembley (tam bo finale 28. maja, op. a.) uvrstil Manchester. Manchester – Real bi bil zame popoln finale."

Mourinho vabil Balea?

Angleški mediji so se po koncu srečanja sicer razpisali predvsem o pogovoru Mourinha in Balea po koncu obračuna na White Harte Laneu. Mnogi že špekulirajo, da je Portugalec Valižana poskušal zvabiti v Madrid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.