Bale se je opravičil Ronaldu

Foto: EPA
Foto: EPA
Gareth Bale se je ob prihodu v klubsko bazo Valdebebas najprej opravičil Cristianu Ronaldu. Pogovoru je prisostvoval tudi trener Rafael Benítez.
Oglej si celoten članek

Najdražji nogometaš vseh časov je upošteval prošnjo Rafaela Beníteza in pred treningom kraljevega kluba razčistil ozračje s Cristianom Ronaldom zaradi izjav, ki jih je v intervjuju za The Guardian podal njegov agent Jonathan Barnett.

Ronaldo in Bale sta se srečala prvič po reprezentančnem odmoru, med katerim sta svojima reprezentancama pomagala do uvrstitve na evropsko prvenstvo leta 2016. 

Portugalski napadalec po poročanju španskih medijev nima zamer do klubskega kolega, nezadovoljstvo je izključno posledica agentovih izjav.

Radio Marca je poročal, da naj bi bil Bale v takšni zadregi, da je pripravljen končati 11-letno delovno razmerje s svojim agentom.

Govorice je preveril španski AS. ''Popolna neumnost,'' Barnetta citira priznani športni dnevnik. ''Ne bom komentiral neumnih informacij. To je izmišljotina,'' je dodal agent.

Nogometašema se je med pogovorom pred začetkom treninga pridružil tudi trener, kmalu zatem pa je ekipa začela z delom.

Bale se je s soigralci ogrel, nato pa zaradi krčev opravil nekaj individualnega dela s fizioterapevtom, poroča AS, ki je svoj današnji uvodnik izpod peresa Tomasa Roncera naslovil kar 'Zakaj ne utihneš, gospod Barnett?'.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.